9 may 2012, 16:49

Май 

  Poesía » De amor
324 0 0

Като слънце сияеш ти,

а небесата са моите мечти.

Вятър майски леко вей.

Бодра песен ти запей.

 

Цветята тихо роса ще пият,

унесени в мечти за рай.

Скоро облаците ще се скрият

в светломодрия безкрай.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??