Майчице, прости ми за грешките и сълзите.
Прости ми пак... за мечтите…
Исках просто да сбъдна твоите сънища наяве.
Майчице, прости… прости, че имах грешни стъпки.
Напътстваше ме ти винаги... Показваше ми пътя златен.
А аз ослушвах се в тишината, търсех сребърния спомен.
И ти беше завинаги до мен, както сега си оставаш.
И ще бъдеш винаги със мен, за мене най-любимото нещо си ти.
Майчице, пак за прошка аз те моля
и надявам се, че се гордееш с мен…
За тебе всичко ще направя,
ще бъда слънце в най-тъмния ти ден.
И ще ти помагам - аз както мога.
И ще се усмихвам, щом видя, че те боли.
Ще те чакам и ще тръгна босонога.
По жар ще вървя, само в очите ти да няма сълзи.
Криви линии няма да позволя да видиш.
В живота ти единствено цветна дъга ще има.
Ще обичаш… ще се радваш.
Всичко ще направя… а от тебе искам… единствено…
да си най-щастливата жена!© Усмивка Todos los derechos reservados