10.07.2008 г., 17:22 ч.

Майчице... 

  Поезия
717 0 3

Майчице, прости ми за грешките и сълзите.

Прости ми пак... за мечтите…

Исках просто да сбъдна твоите сънища наяве.

Майчице, прости… прости, че имах грешни стъпки.

Напътстваше ме ти винаги... Показваше ми пътя златен.

А аз ослушвах се в тишината, търсех сребърния спомен.

И ти беше завинаги до мен, както сега си оставаш.

И ще бъдеш винаги със мен, за мене най-любимото нещо си ти.

Майчице, пак за прошка аз те моля

и надявам се, че се гордееш с мен…

За тебе всичко ще направя,

ще бъда слънце в най-тъмния ти ден.

И ще ти помагам - аз както мога.

И ще се усмихвам, щом видя, че те боли.

Ще те чакам и ще тръгна босонога.

По жар ще вървя, само в очите ти да няма сълзи.

Криви линии няма да позволя да видиш.

В живота ти единствено цветна дъга ще има.

Ще обичаш… ще се радваш.

Всичко ще направя… а от тебе искам… единствено…

             да си най-щастливата жена!

© Усмивка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Майка ти е наистина щастлива жена !но се присъединявам към Петър ,Сбъдвай тези обещания и ще срещаш всеки ден все повече усмивки !Поздрави!
  • Поздрав за хубавия стих, Усмивчице.
    Вероятно майка ти много ти се усмихва.
  • Препълнено с обещания!Не ги забравяй на листа!
    Поздрави!
Предложения
: ??:??