Болка душите ни раздира,
последен полет беше това.
Свестните хора Бог прибира,
такава е тъжната съдба.
Във въздуха летеше волно
със самолета свой,
но в морето зло, Черно
падна прекрасният герой.
Към необятното тегли те душата,
поне нея нека спасиш ти,
нека олекне ни тъгата,
към небесните звезди лети!
© Георги Todos los derechos reservados