12 июн. 2021 г., 10:33

Майор Терзиев 

  Поэзия » Другая
290 0 0

Болка душите ни раздира,

последен полет беше това.

Свестните хора Бог прибира,

такава е тъжната съдба.

 

Във въздуха летеше волно

със самолета свой,

но в морето зло, Черно

падна прекрасният герой.

 

Към необятното тегли те душата,

поне нея нека спасиш ти,

нека олекне ни тъгата,

към небесните звезди лети!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??