31 ago 2006, 9:55

Макар и така 

  Poesía
826 0 13
Не разменям любов за омраза,
нито буря за слънчеви дни –
що животът със обич ми дава,
аз понасям без смях и сълзи.


Недоволна, доволна – пак жива.
Уморена, щастлива – търпя.
На живота смъртта не отива –
аз съм жива – макар и така!

© Весела Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??