31.08.2006 г., 9:55 ч.

Макар и така 

  Поезия
839 0 13
Не разменям любов за омраза,
нито буря за слънчеви дни –
що животът със обич ми дава,
аз понасям без смях и сълзи.


Недоволна, доволна – пак жива.
Уморена, щастлива – търпя.
На живота смъртта не отива –
аз съм жива – макар и така!

© Весела Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??