26 mar 2008, 17:43

Макар на края на света... 

  Poesía » De amor
619 0 1

По пътека, отрупана със рози,

с бавна стъпка аз вървя…

А около мен пеперуди боси,

карат ме с тях нависоко да летя…

 

Достигнах залеза самотен,

разливащ се в душата ми като сълза…

Намерих своя бряг златен,

откъснах се в сърцето ти… като мечта!

 

Сливаща се с неизвестното във мрака,

носеща със себе си любовта…

Копнеейки със сърце, което тебе чака,

за да ти покаже колко пъстра е страстта!

 

Сега, люлеейки се на тази люлка,

подпрях на твоето рамо аз глава…

И трепна малката светулка,

с теб съм… макар на края на света!

 

© Усмивка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??