29 jun 2014, 13:13

Малиново 

  Poesía » De amor
704 0 10

Малинови устни,

малинови страсти,

опивам се лудо

във летния зной.

С малиново вино

по тебе изгарям,

в малиново утро

със дъх на любов.

© Мартина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??