24 feb 2009, 9:17

Малка нощна 

  Poesía
578 0 0
Копнея да те преживея,
не бих го сторил...
По скоро бих проклел се.
Обричам те,
от дръзновения окрилен,
и мисля си да мисля, че обичам.
Понякога дори те и бленувам…
Сънувам, че сънувам те
и се събуждам,
събуждам се и се проклинам.
Не бих го сторил,
да те преживея...

© Христофор Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??