3 ago 2012, 10:44

Малка, нощна... 

  Poesía
443 0 1

Аромат на борове...

И една малка, нощна...

Ще влезе ли някой през тесния процеп,

за да си вземе звезда – за ,,довиждане”?

Ще пусне ли джаза във своите сънища...

Няма късмет, само безбрежност.

Няма и форма, в която да скрие

своите борови връхчета.

Истините минават по светлото...

A сърцето е призрачна лудница,

в която пресъхват реките.

Животът е тъмна провинция...

© Константин Дренски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??