Малка си за обичане момиче.
Носиш нежност на кокиче.
Красива пролетна магия.
Любовта е огнена стихия.
Пази си ревностно крилцата.
Никой не пази душите на децата.
Ти си още волно птиче.
Малка си за обичане момиче.
© Женя Германова Todos los derechos reservados