Apr 20, 2024, 10:09 PM

Малка си 

  Poetry » Free verse, Other
103 0 0

Малка си за обичане момиче.

Носиш нежност на кокиче.

Красива пролетна магия.

Любовта е огнена стихия.

 

Пази си ревностно крилцата. 

Никой не пази душите на децата.

Ти си още волно птиче.

Малка си за обичане момиче. 

 

© Женя Германова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??