Малка звезда ми говори в небето.
Колко красива е тя!
Чудна, сияйна, докосва сърцето,
носи ми тя светлина.
Може би знае за моите тайни,
и ме обича дори.
Колко е малка и колко изящна,
щастие тя ми дари!
Тази звездичка към тебе пътува,
пращам по нея привет.
Вярвам в света, че любов съществува,
нека е винаги с теб!
И във небесните нощни простори
носи за нас красота.
Малка звездичка в очите ми сини,
само за тебе е тя!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados