May 4, 2022, 3:35 PM

Малка звездичка 

  Poetry » Love
455 1 2

      Малка звездичка

 

Малка звезда ми говори в небето.

Колко красива е тя!

Чудна, сияйна, докосва сърцето,

носи ми тя светлина.

 

Може би знае за моите тайни,

и ме обича дори.

Колко е малка и колко изящна,

щастие тя ми дари!

 

Тази звездичка към тебе пътува,

пращам по нея привет.

Вярвам в света, че любов съществува,

нека е винаги с теб!

 

И във небесните нощни простори

носи за нас красота.

Малка звездичка в очите ми сини,

само за тебе е тя!

 

            Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??