14 nov 2017, 8:38

Малката кибритопродавачка 

  Poesía
395 3 5

Някой ми подпали чергата,

после поиска да му платя щетите.

Така си вървя сега - въглен черна

и раздавам безплатно кибрити.

 

12.11.2017

© Мария Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??