16 ago 2018, 18:29

Малки хора 

  Poesía
655 2 1

Светът разля се в суета,

в аванс отрекъл всичко свято,

а сянката ти грешна пак пълзи

към нероденото си още лято.

 

Изправила душата си на съд

без вина, с изпълнена присъда,

вечер с тишината спориш

приспала дневната умора.

 

Ухаеш на несбъднати мечти

в ръката с недопита чаша вино.

Носиш болка, истини, сълзи...

погребала в сърцето всичко свидно...

 

Останала на кръстопът сама,

изгубила покой, надежда и посока..

...цветното отрича се до смърт

от сивите и "малки" хора...

© Електра Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Не знам кой пише тези мисли? - Умът или душата, фантазията или преживяното?!, но който и да е ....., привлича ме душевността и светогледа на автора!
Propuestas
: ??:??