27 jun 2009, 19:58

Малките неща... 

  Poesía
966 0 21

                                                                                                     ... плахи стъпки...

накацали са ...

 

тази нощ
снежинки

по тревата

не се топят
и топлят ме...

доведе ми ги
вятърът...

 

***

 

валяло е

а по асфалта

стъпки

 

по капки

нежност

се откриват

 

листа

окапали

безмълвно

 

тъгата

в жълтото

завиват

 

 ***

 

... а върху

къдриците

пречупена

Луна

 

разказва

приказка

за тишината...

 

усещам я

едва

едва...

 

морето

стича се

по пясъка...

 

***  

 

валяло е...

 

а по асфалта

кръпки

 

топят

снежинки

 

с плахи

 

стъпки...

 

 

 

 

 

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??