накацали са ...
тази нощ
снежинки
по тревата
не се топят
и топлят ме...
доведе ми ги
вятърът...
***
валяло е
а по асфалта
стъпки
по капки
нежност
се откриват
листа
окапали
безмълвно
тъгата
в жълтото
завиват
***
... а върху
къдриците
пречупена
Луна
разказва
приказка
за тишината...
усещам я
едва
едва...
морето
стича се
по пясъка...
***
валяло е...
а по асфалта
кръпки
топят
снежинки
с плахи
стъпки...
© Бехрин Всички права запазени