12 ene 2011, 15:03

Малките неща II 

  Poesía » Otra
456 0 3

Малкото камъче бута колата.

Малка лъжа доверието убива.

Малката грешка е неосъзната

и малката радост ни прави щастливи.

 

Подлостта малка живота вгорчава.

Малката тайна руши връзки здрави.

Малката власт често решава

с малките хора какво да се прави.

 

Малка интрига е често скандална.

Малката грижа голяма става.

Малка промяна е всъщност фатална

и малки хора сме в малка държава.

 

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??