Jan 12, 2011, 3:03 PM

Малките неща II 

  Poetry » Other
457 0 3

Малкото камъче бута колата.

Малка лъжа доверието убива.

Малката грешка е неосъзната

и малката радост ни прави щастливи.

 

Подлостта малка живота вгорчава.

Малката тайна руши връзки здрави.

Малката власт често решава

с малките хора какво да се прави.

 

Малка интрига е често скандална.

Малката грижа голяма става.

Малка промяна е всъщност фатална

и малки хора сме в малка държава.

 

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??