9 may 2017, 23:33

Малкият Давид. 

  Poesía » De humor
331 0 6

Obra no adecuada para menores de 18 años

 

 

Малък съм като Давид

малък и безпомощен!

 

малък е и ''Чочко''

ама все го търсите

 

малко са ми и мераците ..

нощем два три пъти

стигат. :P

 

мънички сами ми и трънките

ама ги берете с удоволствие

 

малка ми е и заплатката

но ме търсят

силиконките

(ИСКАТ МИ... БОНБОНКИТЕ)

 

А, Голиат е тъй голям и смел

символ за жените

 

вадил дънер той голям

но пък толкоз

мек и гумен.. 

© Христо Манчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??