Можеше да е навсякъде, но е при мен,
можеш да го видиш където искаш
без да се боиш
от бодлите на малкото ми кактусче
ще предадеш ли сърцето си
да служи като почвата в която ще расте малкото ми кактусче
което трябва да поливаш със сълзите си
само веднъж месечно
подарявам ти малкото ми кактусче
и се надявам че
ти ще го засадиш грижливо
за да живее в пустинята ти
© Йоли Todos los derechos reservados