May 7, 2017, 10:23 PM

Малко кактусче 

  Poetry » Love
474 2 1

Можеше да е навсякъде, но е при мен,

можеш да го видиш където искаш

без да се боиш

от бодлите на малкото ми кактусче

 

ще предадеш ли сърцето си

да служи като почвата в която ще расте малкото ми кактусче

което трябва да поливаш със сълзите си

само веднъж месечно

 

подарявам ти малкото ми кактусче

и се надявам че

ти ще го засадиш грижливо

за да живее в пустинята ти

© Йоли All rights reserved.

Едно малко кактусче търси дом.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Щом е малко грижи се за него.От написаното разбирам,че ти е любимо.Илине въпрос на въображение?
Random works
: ??:??