7.05.2017 г., 22:23 ч.

Малко кактусче 

  Поезия » Любовна
417 2 1

Можеше да е навсякъде, но е при мен,

можеш да го видиш където искаш

без да се боиш

от бодлите на малкото ми кактусче

 

ще предадеш ли сърцето си

да служи като почвата в която ще расте малкото ми кактусче

което трябва да поливаш със сълзите си

само веднъж месечно

 

подарявам ти малкото ми кактусче

и се надявам че

ти ще го засадиш грижливо

за да живее в пустинята ти

© Йоли Всички права запазени

Едно малко кактусче търси дом.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Щом е малко грижи се за него.От написаното разбирам,че ти е любимо.Илине въпрос на въображение?
Предложения
: ??:??