6 nov 2008, 19:39

Малко птиче 

  Poesía » Otra
803 0 3

Стоя самичка с поглед, вперен в небесата.

От остър писък наруши се тишината.

Падна от небето малко птиче бяло,

опитваше се, но не беше оцеляло.

А другарчето му, тъй самотно и ранено,

летеше в кръг и беше съкрушено.

Безсилно беше като изоставено дете

и самотно като моето сърце!

© Доди Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??