1 mar 2014, 12:50

Малко стихотворение 

  Poesía » Civil
368 0 0

Малко стихотворение

 

Родени без криле,

без южен двор, без пролет,

тъгуваме небе и като зимни хора

копнежът ни е резедав и плоден...

 

Живеем на твърдта,

растем с мечти, стареем като орех.

Червеното си ври. На бавен огън. Докато

генераторът не спре да ни тревожи.

 

Водата не е океан,

а синя лента за бинтоване

на раните, получили се след изгаряне

от знанието, че сме хора.

© Златина Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??