Реалното погубва душевно,
ограбва и опустошава постепенно,
ранява и обагря дните в сиво,
отклонява мечтите и мрази ги диво.
Онази магия, която направиш,
разхожда се до теб, докато не я забравиш.
От празното Нищо отмъщение, гняв се пораждат.
Рискуваш със себе си към теб да се отправят.
© Цвет Todos los derechos reservados