26.08.2009 г., 0:39 ч.

Малко съществено прозрение. 

  Поезия » Философска
414 0 1

Реалното погубва душевно,

ограбва и опустошава постепенно,

ранява и обагря дните в сиво,

отклонява мечтите и мрази ги диво.


Онази магия, която направиш,

разхожда се до теб, докато не я забравиш.

От празното Нищо отмъщение, гняв се пораждат.

Рискуваш със себе си към теб да се отправят.

© Цвет Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??