8 sept 2010, 8:43

Малко удоволствие 

  Poesía
649 0 1

Перфектен си за еднодневка.

Употребен преди края на срока за годност.

Вкусен навярно, покварено нежен,

с глазура, събуждаща апетитни копнежи.


Перфектен си...  за еднодневка.

Като порция щоколад с горчиво-сладкия вкус на бадеми.

Консумация ти е напълно  естествена -

за удоволствията се намира време.

 

© Радостина Попова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Ухааа
    Как ли би се почувствал, ако осъзнаеше какво му казваш с този стих
    Ама такива не осъзнават...
    Поздрави!
Propuestas
: ??:??