19 mar 2017, 17:40

Мама 

  Poesía » Otra
1429 5 15

Ти си дар, в който вярвам,
майка и приятелка, на болката ми свята.
Млада и красива е тя,
с песните си ми озарява деня.

Усмивка желана,
грее засмяна.
Сълзите си благо припомня
и за мига не съжалява.

Ти си ме родила,
в първия миг благсловила.
Даде ми всичко свято,
защото те има.

Даде ми обичта си
и двете си ръце,
а аз те благославям,
с плачещо сърце.

© Димитрина Владимирова Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Пред една икона свята коленича »

11 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??