21 dic 2023, 9:21

Мама 

  Poesía
133 1 0

       

               Мама

        В памет на Недка Мустакерска

 

Затворя ли очи и виждам мама

като в ония светли детски дни,

такава мила, слънчева, красива,

която може всичко да прости.

 

Пред мене образът ѝ оживява,

тя дълго гледа ме с добри очи,

в живота щастие ми обещава

и всяка моя стъпка тя следи.

 

Сърцето ѝ разбира всичко, всичко

и плаче, плаче моята душа!

За тебе, мамо, в нощите тъгува,

за оня детски свят и красота.

 

Прости ми, мамо, ти ми даде сили!

От грешните ми стъпки ме боли!

И виждам пак очите ти красиви

и любовта, която ми дари.

 

              Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??