27 jun 2021, 8:00

Мама каза 

  Poesía » De humor
313 0 2

Мама, като каже: НЕ!,
Синчо свива рамене.
Мама търси сгодна "щерка",
Сваля гащи за проверка...

 

Мама готви най-добре,
За да има, Синчо, да яде!
Мама хули и обижда,
Само Синчо да не вижда,

 

Че е чукнал "петдесет"

И светът върви напред!
Синчо, вместо да помисли -
С чашка, в кухнята, си кисне...

 

И така, разделно, си минават дните,
Докат' "щерките" си плюят на петите!
Синчо става на "седемдесет", ГОЛЯМ -
По-зле и от вдовица, с котки. САМ!

© Елена Даскалова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??