12 ene 2015, 23:23

Мамо 

  Poesía » Otra
603 0 0

Толкова си хубава, мамо!

И косите ти бели отиват ти.

И ръцете ти груби, отрудени,

още топли са и нежно галят.

 

Толкова си хубава, мамо!

По лицето ти мога да видя

всяка гънка от време изстрадано,

всяка радост, несгода и сила.

 

Толкова си хубава, мамо!

В твоя поглед света аз съзирам.

В него много любов се раздава.

В него цялата аз се побирам.

 

Толкова си хубава, мамо!

Остани си такава завинаги!

© Ренета Данкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??