Цифроляци на рояци
тичат като папараци
в диаграми полудели
по екрани и панели...
Сметки, кодове, пароли
мозъците са изболи.
Линкове и ес-кю-ели
приложения, имейли
Моля Божеее, доведи
древната цивилизация...
Как се гърби тя да види
с днешната роботизация!
© Todos los derechos reservados
ама я наричат
"Цивилизация".