6 abr 2011, 16:29

Мария 

  Poesía » Otra
606 0 0

Мария - слънце в очите ми

и звезда на моето сърце.

Спокойствие ми носиш

и ми даваш криле.

 

Мария - с блясък в очите,

ти носиш в себе си доброта.

И не диамантена корона имаш в косите,

а истински цветя.

 

Ти не си фея - човек си,

а правиш чудеса.

И невъзможното

за теб е възможно.

 

Мария - с душа на ангел,

ти умееш да прощаваш.

Истината е твоето оръжие -

вяра и надежда не спираш да раздаваш.

 

Вслушвам се в гласа ти, Мария -

бисер е всяка твоя дума, признавам.

Аз вярвам в теб, Мария,

и живота си за тебе давам.

 

Ранена от хорските думи -

намирам утеха на твоето рамо.

Сълзите ми вземаш с усмивка -

Мария - ти си моят ангел.

 

И моля се аз на колене -

където и да отидеш, с теб вземи ме.

Аз не мога, не мога без тебе -

от мисълта, че ще те изгубя - спаси ме.

 

Мария - изпълнена със смирение,

истински човек с ангелска душа.

Ти си моето спасение -

Мария, прекланям се пред твоята доброта.

© Катя Бобойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??