14 nov 2010, 15:37

Мария Магдалена 

  Poesía » Filosófica
839 0 10

 

 

предизвикано от Животът е светкавица

на mariq-desislava

преди да те намерят в кошница в реката
и да нарекат Апостола
преди да хукнат ветровете в теб
и да те обсебят
преди животът - тънък и висок
да те изтананика

отричай се

от всяка безтегловност и безсилие
от всичките светкавици по пръстите си
от любовта която разтапя skype
от жълтата ти рокля
                     ръждясалите есени

от любенето дзверско
се отричай
            от Демона във себе си тоже

                                 и от детето си

                                        заченато от Бога


                           трижди отричай се
от себе си

от себе си
от себе си

и от аватара си дори

Отрече ли се от смъртта?_____Отрекох се!
Отрече ли се от смъртта?_____Отрекох се!
Отрече ли се от смъртта?_____Отрекох се!

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??