6 mar 2010, 20:10

Marooned 

  Poesía » De amor
813 0 2

 

Marooned

 

На този бряг

 завинаги е юли.

Към изгрев крачех,

а от залези се връщам.

Съборих вече пясъчните кули.

Дори не плача -

вятъра прегръщам.

 

Но като птица над вълните все се рея

и търся спомени,

 с които да се върна

към изгрева, защото теб копнея,

сълзи отронени

по този бряг посърнал.

 

Към залези вървя,

във топли шепи

събирам  спомени,

 от изгреви нахлули.

За този бряг

очите ти са слепи -

сълзи, отронени

 завинаги през юли.

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=5OMFiqNA6Ag&feature=related

© Тет Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??