Mar 6, 2010, 8:10 PM

Marooned 

  Poetry » Love
755 0 2

 

Marooned

 

На този бряг

 завинаги е юли.

Към изгрев крачех,

а от залези се връщам.

Съборих вече пясъчните кули.

Дори не плача -

вятъра прегръщам.

 

Но като птица над вълните все се рея

и търся спомени,

 с които да се върна

към изгрева, защото теб копнея,

сълзи отронени

по този бряг посърнал.

 

Към залези вървя,

във топли шепи

събирам  спомени,

 от изгреви нахлули.

За този бряг

очите ти са слепи -

сълзи, отронени

 завинаги през юли.

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=5OMFiqNA6Ag&feature=related

© Тет All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??