20 abr 2023, 23:00

Март 

  Poesía » Otra
157 0 0

 

Депресията във времето я няма
Отива гордо си дъжда
Слънцето идва днес на смяна
За да попие нечия тъга

 

Думите тука са излишни
Радостта в очите е побрана
Всички човешки драми лични
Са просто времева измяна

Слънцето е тук да стопли
От болка замръзнали сърца
И да заглуши човешки вопли
Оставени от зимната душа

Но и спомените също размръзява
Заедно със съжления от сутринта
И  макар човек да не осъзнава
Зимата навярно носи най-голяма свобода

© Пресияна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??