Депресията във времето я няма
Отива гордо си дъжда
Слънцето идва днес на смяна
За да попие нечия тъга
Думите тука са излишни
Радостта в очите е побрана
Всички човешки драми лични
Са просто времева измяна
Слънцето е тук да стопли
От болка замръзнали сърца
И да заглуши човешки вопли
Оставени от зимната душа
Но и спомените също размръзява
Заедно със съжления от сутринта
И макар човек да не осъзнава
Зимата навярно носи най-голяма свобода
© Пресияна Всички права запазени