28 feb 2011, 22:35

Мартеничка 

  Poesía » Otra
1331 0 20

 

С бялото на мислите ще те закича,

ще го пресуча с нишки от червеното

на кипналите в мене чувства,

ще бодна стръкчета кокичета

и ще наричам... ще наричам...

от утре слънцето да грее във зеленото

на твоите очи, които аз обичам

и всяка вечер да потъва зачервено

по устните ни – мартенички,

щастливо сплетени в обичане.

 

 

Честита Баба Марта!

Виртуална мартеничка-целувка за всички вас, приятели!

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??