3 ene 2019, 10:58

Маса 

  Poesía
430 5 9

Вазата в средата и
е пълна 
с букети плахост
и съмнения.
Далечно помежду ни 
отстояние.

Очакваш 
ироничния ми смях:
Кристалът ще се пръсне
и ще отскочим
изгубили внезапно
апетита си...

Разля се по покривката
тъгата ми.

Имам толкова
от насъщния ни глад, 
че искам да го поделя
със тебе.

© Миглена Цветкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??