22 feb 2014, 22:36

Маска 

  Poesía » Filosófica
374 0 1

Под маската на врага

Не винаги чужд се крие

Скриваме ние от разума

Туй що в душата гние

Врагът не чужд за нас е

А търсим как да го сразим

Изгубваме разсъдъка си

В начин себе си да покорим

© Астрал Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??