6 nov 2007, 23:36

маска 

  Poesía » Otra
654 0 6

не мога да лъжа

не искай да бъда
каквато не съм
имам маска
усмихната
признавам
за пред другите я слагам
иначе тъжа
забравя ли я
просто мълча
знам
очите говорят
крия ги
зад очила
плаха съм
не съм смела
само в мечтите летя
а ми се иска
наистина
да разтворя крила


© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??