6.11.2007 г., 23:36 ч.

маска 

  Поезия » Друга
652 0 6

не мога да лъжа

не искай да бъда
каквато не съм
имам маска
усмихната
признавам
за пред другите я слагам
иначе тъжа
забравя ли я
просто мълча
знам
очите говорят
крия ги
зад очила
плаха съм
не съм смела
само в мечтите летя
а ми се иска
наистина
да разтворя крила


© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??