11 sept 2006, 16:33

Маскарад 

  Poesía
593 0 3

~*!*!*~

Това беше за всички един голям маскарад.

Изиграхме репертоара до болка познат.

Дълго изстрадали сцени, един жесток

   кръговрат,

всеки с купчини думи, играещ любовен

       преврат.

Толкова искрени, толкова истински-живот

   до болка познат...

...Да изгасим лампите на тръгване,

   да спуснем пердето отзад...

 

Толкова време сме чакали да вземем

   тази роля в ръка,

а сега вече плакали от радост-не, от тъга

 стоим ние обгърнати от този

 коварен живот

и с души съблечени от бурната нощ...

 

Това беше за всички

                  един до болка познат маскарад...

Игра на обич, на сълзи-

                        просто любов, просто ад!!!

~*!*!*~

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много ми хареса.Поздравления!
  • Да -някой беше казал :"Време е да се гримираме, време е да се костюмираме ,време е за шоу!"Игра на обич , на сълзи, просто любов или ад!Искрен поздрав от мен !
  • Хубав стих,Наде,но съм уверена,че можеш и още!
    Поздрави!
Propuestas
: ??:??