6 oct 2013, 12:29

Мастило 

  Poesía » Filosófica
700 0 1

Пристъпваме към дансинга от сенките мастилени петна.
Завърта вятъра в кръг света.
Прозрачни думите ни се докосват.
И в тишината танцуваме със смисъла и със листата.
Изпепелени дни от кръговрата...

© Тина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "И в тишината танцуваме със смисъла и със листата." Поздравления!
Propuestas
: ??:??