6 окт. 2013 г., 12:29

Мастило 

  Поэзия » Философская
704 0 1

Пристъпваме към дансинга от сенките мастилени петна.
Завърта вятъра в кръг света.
Прозрачни думите ни се докосват.
И в тишината танцуваме със смисъла и със листата.
Изпепелени дни от кръговрата...

© Тина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • "И в тишината танцуваме със смисъла и със листата." Поздравления!
Предложения
: ??:??