Лист, пропит с тъга.
Истина, преструваща се на лъжа.
Кръстопът без пътен знак.
Подписан, смъртоносен пакт.
Ангелски шепот и лунен прах.
Илюзия без бъдеще, пореден грях.
Измъчен стон и няма следа.
Подземни вулкани, прикрити с цветя.
Милиони роби, чакащи за съдба.
Глуха фигура или птица в нощта.
Погребална усмивка, сякаш не боли.
Мастило, разредено със сълзи.
© Росица Тодорова Todos los derechos reservados